Vi kan snart ikke undvære vores bil. Den skal trods alt fragte dig på arbejde og børnene hen i skole. Det er derfor også vigtigt at få fikset bilen, så snart den går i stykker. Læs med her og se hvordan du kan få råd til at få bilen fikset henover weekenden. 

Kender du en billig mekaniker?

Det første du bør kigge på er hvorvidt du kan finde frem til en billig mekaniker. Hvis du allerede har et godt forhold til en lokal forhandler, så kan du eventuelt høre ham eller hende om, hvorvidt i kan finde ud af en aftale. Hvis de kender dig godt, så kan det måske være at de er med på en afbetalingsordning. 

Vil du måske også læse om carparts kan du her.

Det kan også være at du kender en personligt i dit netværk, som er mekaniker eller blot ved en del om biler? Hvorfor ikke bede ham eller hende om lige at tage et kig på tingene. Ofte vil gode venner gerne hjælpe der hvor de kan. 

Kvinde fikser bilen

Lån eventuelt pengene til det

Hvis du ikke har råd til at få bilen fikset pt, så kan du også lån penge i weekenden hvor du gerne vil have den fikset. Der er som regel meget gode muligheder for dette i dag og hvis det er et meget lille lån det drejer sig om, så bør du få pengene udbetalt ret hurtigt. 

Du kan eventuelt tage en snak med din bank om hvorvidt det er en mulighed. Og ellers kan du tage et kig på online låneforhandlere. Her har du nogle gange mulighed for at tage et lån helt gratis, så længe du betaler det tilbage indenfor en bestemt tidsperiode. Det kan være en løsning hvis du er lidt i en finansiel kattepine.