Ressourcer

Opbyg tryghed bag rattet under rolige rammer, og øv ikke midt inde i byen. Kend bilen godt, inden du triller afsted, lyder nogle råd.

Mange bilister oplever dagligt situationer i trafikken, hvor øjnene flakker i bakspejlet, hænderne ryster på rattet, og ventilatoren må tørre sveden af panden. 

Kun professionelle og specialiserede fagfolk kan udskifte en del i din bil og samtidig sikre samme høje kvalitet, som da bilen kom ud fra fabrikken. 

Mopar® er Fiat Professional’s officielle servicepartner og tilbyder et komplet sortiment af originale reservedele. Effektivitet, sikkerhed og komfort er de kvaliteter, som kun professionelle og anerkendte værksteder kan garantere.

Hvis uheldet er ude, og du har fået en bule i din bil, så er der heldigvis masser af muligheder for at reparere skaden. Vi har samlet en række gode råd her:

Hvis man gerne vil have sin bil til at holde i mange år, er en god bilpleje rigtig vigtig. Passer man godt på sin bil kan man faktisk forebygge mod mange unødvendige fejl og reparationer.

Det er ikke for ingenting, at det kan betale sig at passe ekstra på bilen netop nu. Applus Bilsyns synsmedarbejdere vurderer, at ca. 60 procent af bilers rustskader grundlægges om vinteren. 

 

5På den lange køretur frem og tilbage til skidestinationerne bliver bilen ofte
belastet mere end den gør til hverdag. Både bremser og motor kommer
simpelthen på hårdere arbejde. 

Er du træt af fælge der er beskidte & svære at få rene. Så er her en guide til at rense fælgene i bund, vedligeholde dem, samt beskytte dem så de holder sig pæne.

Det er vigtigt at vedligeholde sin bil. Det er den, som gør, at man ikke skal sætte sig på cyklen på arbejde hver eneste dag.

Alt for få bilister har fokus på deres lygter, og det er en fejl, mener en ekspert i bilbelysning. Han forklarer her, hvordan du kan polere dine slidte forlygter, så vejen foran dig bliver oplyst igen.

At rengøre sin bil, er ikke alle menneskers yndlingsbeskæftigelse på en søndag. Så her er en række tips du kan bruge, hvad enten du glæder dig, eller grimmer dig ved tanken om en god omgang bil rengøring.

Når du rejser, er det vigtigt, at dine ejendele er pakket godt og sikkert i bilen. Placér den tungeste bagage i midten og den letteste oppakning øverst og i siderne. Undgå at stable bagagen for højt.

Motorcykler og blomster skyder frem, når det er forår! Mc’en er sikkert trimmet og klar, men hvad med chaufføren? Her er et par kom-godt-derudad-tips til de grønne og lidt repetition til de øvede.

Nogle ting kan det blive nødvendigt at sætte i ens forrude, mens andet er lidt mere valgmuligt – og så er der de ting, som man slet ikke skal sætte i ens forrude, da det kan være ulovligt at sætte der/gøre ved frontruden.

Josefine og Signe fra ‘Pigerne’ viser dig, hvordan du bedst parkerer din bil i en p-bås.

Har I planlagt en ferie, hvor I vil køre meget i bil, så er det en super idé, at have forberedt noget underholdning på vejen. .

Vi ved det jo godt: Klippekort, pendlerordninger og samkørsel er det bedste for klimaet. 

December måned nærmer sig, en måned, hvor mange bilister kan føle sig utrygge på vejene. Det omskiftelige vejr i Danmark resulterer i uforudsigelige vejrforhold, hvor det sner det ene øjeblik, og det næste regner det. 

Josefine og Signe fra ‘Pigerne’ viser dig, hvordan du bedst laver en trepunktsvending.

Hold din bil i god stand, overhold alle serviceeftersyn og kontrollér jævnligt oliestanden. Korrekt vedligeholdte biler kører mere effektivt og er med til at reducere udsendelsen af CO2.

En velholdt bil kan vare i et årti eller længere. Så hvis du ønsker at strække dit køretøj lidt længere, skal du fortsætte med at læse, for i dag afslører vi de fem bedste tip til, hvordan du vedligeholder din bil.

For at sikre, at din bil er i topform hele sommeren, har du brug for de rigtige værktøjer til jobbet. Efterhånden som vejret forbedres, bringer varmen visse udfordringer på vejen, udfordringer der ikke findes den resterende del af året. 

Undervisning af en teenager, hvordan man udfører simpel bil vedligeholdelse giver dem viden, de kan bruge i livet. Og mens mere komplekse opgaver sandsynligvis er over deres evne niveau, bør teenagere ikke have noget problem at udføre opgaver som at kontrollere væsker, ændre olien eller ændre et fladt dæk.

Hvor ofte bør du tjekke din motorolie? Det tager kun et minut at gøre det en gang om ugen, og det kan spare din motor for alvorlige problemer.

Måske har du i din ungdom gik og tænkt, at det der med at tage kørekort i Horsens da som sådan ikke var svært. Eller, jo, det var svært til at starte med, men som du langsomt fik greb om det, så var det jo faktisk ikke så akavet at lære det.

Når vinteren nærmer sig, er der ingen bedre tid end nutiden til at give din bil lidt TLC. Det kolde vejr kan øge chancen for fiasko med visse bilsystemer og komponenter – og der er intet værre end at bryde sammen på siden af ​​vejen i denne tid af året. 

Julen nærmer sig, og der er mange, der planlægger at tage på en længere rejse. Det er dog bedst at få gennemført en række vedligeholdelsesforanstaltninger forud for turen, såsom at sørge for at der er tilstrækkeligt med motorolie og sprinklervæske.

Vælg en lampe til udskiftning af forlygte
Den sværeste del er at vælge en ny pære. Du kan bruge mere tid på at købe pærerne end det kræver at installere dem.

Nye bilindstillinger du kan gøre uden
Hvis du er på markedet for en, spekulerer du sikkert på, hvilke muligheder der er værd at investeringen, og som er spild af dine hårdt tjente penge.

[rating_form id="1"]