FAQ

Hvor kan jeg købe bildele online?

Både hos Autopart24 og Biltema kan du købe bildele online. Det er nemt at finde de rette reservedele til din bil. Her kan du få dem sendt direkte til hoveddøren.

Hvordan fungerer hybridbiler?

En hybridbil bruger to eller flere krafttyper. Det kan eksempelvis være en forbrændingsmotor, som driver en elektrisk generator, der driver en elektrisk motor. Hydridbiler kører oftest på el og benzin.

Hvad er bildele?

Bildele er de dele, som bilen er bygget op af. Det kan eksempelvis være reservedele, som oliefilter, vinduesviskere eller bremseskiver. Bildele kan købes hos en autoforhandler eller på online reservedelssider.

Hvor længe er der garanti på bildele?

Det er forskelligt fra værksted til værksted. Garantien kan være fra 1-3 år og nogle steder er der ingen garanti. Det er derfor altid vigtigt at undersøge garantien på dit værksted.

Hvem er den største leverandør af bildele?

Autoparts24 er en af de største onlineshops med mange reservedele til salg. Biltema, som også er en fysisk butik, er også en stor leverandør af bildele på det danske marked.

Hvad er de væsentlige dele af en bil?

De væsentligste dele af din bil er motor, bremser og udstødningssystemet. Disse skal tjekkes flere gange årligt, så du kan være sikker på, at bilen er sikker at køre i.

Hvordan finder man de rigtige bildele?

Ved at bruge bilens registreringsnummer og reservedelens OE nummer vil du nemt kunne finde den rigtige bildel. Disse bruges både i de fysiske butikker og når du handler reservedele online.

Hvad er den grundlæggende bilvedligeholdelse?

At overholde de aftalte servicetjeks, så garantien på din bil er gældende ved uheld. Herudover er det vigtigt selv at tjekke olieniveauet, dæktryk samt for- og baglygter flere gange årligt.

[rating_form id="1"]