Er I som familie på udkig efter et nyt lille familiemedlem? En skøn og hengiven lille hundehvalp, som I ønsker skal være en del af jeres familie, så bør I bestemt overveje at se nærmere på Staffordshire bull terrier racen. Dens godmodige væsen er ikke til at stå for, og er virkelig en af de dejlige, livlige staffordshire-bull-terriere, som mange hundeejere sætter pris på. Især når børn også er en del af livet. 

Børnevenlig hund

Har man børn, er det vigtigt som hundeejere, at man har en hund som også er børnevenlig. For der vil oftest være mere uro, når børn er til stede eller er en del af ens hverdag. Både små som store børn. Det er vigtigt, at små børn kan bevæge sig frit, uden at man hele tiden skal have opmærksom på om ens hund kan lide børn. Netop for at der ikke sker uhensigtsmæssige og kedelige situationer som f.eks. at hunden napper eller bider. Situationer som netop gør, at man må se sig nødsaget til at skille sig af med sin hund. Hunde er som alle andre dyr små levende væsener, som man jo som hundeejere ønsker at passe godt på, da de ligesom børn bringer megen glæde ind i ens liv. 

Læs også denne gode artikel om stålspær til garage

Staffordshire bull terrier som hundehvalp

Som andre hundehvalpe er det svært ikke at stå for Staffordshire bull terrieren som race. Men som alle andre hundehvalpe skal den trænes og opdrages, hvilket man som familie med børn selvfølgelig skal have for øje. Trods det er en godmodig og børnevenlig hund skal den kende sine grænser og især hvis man har små børn. Men arbejdet med den kommer oftest tifold tilbage, som alle familiens medlemmer opnår glæde af. Oftest også helt små børn, da denne race er glad for børn.

Hund som familiemedlem

Det er også vigtigt, at huske at børn har stor glæde og udbytte af dyr som en Staffordshire bull terrier. De lærer at drage omsorg for små levende væsener, som er afhængig af en. Det er sundt for deres generelle udvikling. Så som hunde skal børn også lære hundens grænser at kende. Dertil får de mange sjove og givtige oplevelser, som er minderige for livet. Dyr er selvfølgelig forbundet med glæde og sorg, som alt andet i livet, men at hunde er ens bedste ven eller bliver det, er ikke bare et ordsprog. Mange hundeejere oplever et særligt bånd til deres dyr, som de aldrig ville have undværet.

Den første tid med hund

Det er vigtigt, når man vælger en racehund, at man bruger tid på at læse om den. Men også at man har mulighed for at afsætte den første tid sammen, så hunden kommer til at føle sig hjemme hos en. Dertil at man forsøger at få en god rytme med den, således at den bliver tryg og båndet for tillid mellem hunden og dens medlemmer opbygges. Inddrag børnene, så de oplever, at I som familie er sammen om en hund som Staffordshire bull terrrieren. Dette oplagte event dog i skoleregi kunne eventuelt planlægges med skolen.