Det er en stor beslutning at få en hund. Der er meget der skal falde i hak, og mange ting der skal tages højde for. Det første du skal tænke over, når du skal have hund, er hvad det er for en hund der passer til dig. 

Her kan du se tre gode bud på hunderacer, som måske, måske ikke, falder i din smag. Der findes nemlig et stort udvalg, og det er ikke altid nemt at komme i gang med at lede. Det gælder særligt hvis man ikke ved noget om hunde i forvejen. Her kommer en kort præsentation af nogle få racer.

Læs evt. også mere om car parts her.

En fransk bulldog

Den franske bulldog er en typisk singlehund. Den er glad og legesyg, men også tit rolig. Den passer derfor både godt til en hyggelig gåtur, til at lege og til at hygge sig sammen, stille og roligt. Den er perfekt til dig som egentlig godt kan lide at være dig selv, men som alligevel kræver lidt selskab af og til. 

Det er en hund der kræver en del energi, men den er også en race, der godt kan være nede på jorden. En fransk bulldog er en klassisk frisk hund, som du med garanti vil blive glad for at gå tur med. 

Men netop fordi det er så energisk en hund, så bør du også genoverveje og det er den rette hund for dig. Det er vigtigt at du også er en ret energisk person og kan lide at gå nogle lange ture med hunden. Ellers kan hunden hurtigt blive frustreret, da den har en masse energi, som den ikke er kommet ordentlig af med. 

Den franske bulldog er også kendt for at være ekstremt nyttet og mange kan lide den for dens udseende. Mange falder for den søde opstoppernæse, og dens mange søde lyde. 

Golden retriever 

Golden retriever er en af de mest klassiske familiehunde. Den er relativt stor, derfor er den god, både at lege med hvis man er voksen eller et stort barn, eller at hygge sig med, hvis man er lidt mindre. En golden retriever er altså både noget for store og små.

Hunden er også kendt for dens smukke gyldne pels, som skinner smukt i solen, når den er udenfor på en sommerdag. Den er også ret lærenem, og kan hurtigt komme til at lære alle de klassiske kommandoer. Den er alt i alt en race der har potentiale til at blive en rigtig god hund. 

Kleiner mynsterlænder

Her snakker vi lige pludselig og en helt anden form for hund. Den er nemlig en fårehund. En golden retriever har behovet for at holde sammen på flokken, men slet ikke som denne hund. Skaffer du dig sådan en hund, er du sikker på at blive et får i dens flok, og det er ment på den bedst mulige måde. 

Når du bliver en del af flokken, vil du kunne nyde lange hyggelige gåture i fulde drag, med denne hund. Det er en hund som har brug for masser af plads.