Dette indhold er sponsoreret

Leasing er blevet en mere og mere populær metode til at få en god bil, man ikke ville have råd til, hvis man skulle købe den selv.

Især flexleasing er en eftertragtet form for leasingmetode. Den adskiller sig fra gænge leasingmetoder ved at være en type leasing, hvor man ikke skal betale den fulde registreringsafgift på bilen med det samme, men i stedet over tid. Størrelsen af afgiften du skal betale hænger sammen med, hvor længe du leaser bilen.

Når det kommer til flexleasing, så er det en type leasing, som mest benyttes til luksusbiler, men der er ingen regler uden undtagelser. Flexleasing er tilgængeligt for alle, som opfylder de krav til leasing, der er generelt. Det vil sige, at flexleasing kan være det, der gør, at du kan få lov at køre rundt i en af de helt dyre biler, uden at du skal være millionær. Nedenfor gennemgår vi nogle af fordelene og ulemperne ved flexleasing.

Fordele ved flexleasing

Når det kommer til flexleasing, så har det sine egne fordele og ulemper – på samme måde som ved anden leasing. Dette skal man selvfølgelig sætte sig ind i, så man kan tage sin endelige beslutning på et informeret grundlag.

Den største fordel ved flexleasing er, at man kan få adgang til en bil, som ellers ville have være uden for ens rækkevidde rent økonomisk, og at man ikke skal betale den sædvanlige registreringsafgift på 150 %. Det betyder med andre ord, at man ikke bliver bundet til stort lån, som hvis man køber bil på normal vis. Du skal ikke ud og låne f.eks. 600.000 eller 900.000 kr. til en Porsche, Mercedes eller Audi, men kan i stedet nøjes med at lægge en engangsudbetaling og derefter en overkommelig månedlig ydelse.

Ulemper ved flexleasing

Som med alle andre leasingaftaler, så er der altid nogle ulemper. Dette gælder også ved flexleasing. Ulemperne ved flexleasing er ikke mange, men dem der er, er ret svære at sluge for nogle.

Først og fremmest, så forpligter man sig som udgangspunkt til at købe bilen, når ens leasingperiode ophører. En anden ulempe er, at hvis man ikke selv kan købe bilen efterfølgende, så er man forpligtet til at finde en, der kan.

Sådan finder du den bedste flexleasing aftale

Hvis du har opvejet fordele og ulemper og nu skal ud at finde et leasingselskab, som tilbyder flexleasing, så er der nogle ting, man skal overveje. Hvilke kriterier har du, som du ønsker opfyldt? Er det leasing med fri km, eller er det en lavere månedlig betaling? Uanset hvad, så skal du have fundet et firma, der kan leve op til de krav, som du har. Det kunne muligvis være Fleasing, der holder til i Hørsholm.