Det kan være en jungle at finde rundt i de mange reservedele, der findes til biler. Man vil nødigt komme hjem med de forkerte reservedele og finde ud af, at bilen ikke bliver repareret alligevel. Det er aldrig sjovt, når bilen går i stykker, da man kan være afhængig af den for at komme på arbejde, hente børn og for at få hele hverdagen til at gå op. Læs med her og bliv guidet til, hvordan du kommer hjem med de rigtige reservedele til bilen.

 

Hvordan finder jeg de rette reservedele?

Hvis du handler i en fysisk butik med reservedele til biler, vil personalet altid være der til at hjælpe dig. De er uddannet og har erfaring i at finde frem til netop de dele, som du søger. De arbejder med reservedele hver dag og har stor rutine i at matche reservedelen med din bil.

På de fleste reservedele er der et OE nummer indgraveret eller på et klistermærke, som hjælper til at kunne frem til den samme reservedel igen. OE nummeret er et unikt nummer, som kun passer sammen med den bestemte reservedel, som den er er placeret på. Dette er rigtig smart, hvis du selv er på jagt efter reservedele og vil være sikker på at komme hjem med det rigtige.

 

Køb af reservedele på nettet

Hvis du handler reservedele på nettet, kan du benytte bilens registreringsnummer. Ved at søge på en bestemt reservedel samtidig med at taste registreringsnummeret ind, vil disse blive matchet og du behøver ikke at bekymre dig om reservedelen passer til din bil. For det gør den, når du bruger denne metode. Denne mulighed bliver givet på de fleste internetsider med salg af reservedele til biler. Det er dog altid en god ide at dobbelttjekke billederne og OE nummeret.

[rating_form id=”1″]