Har du også en mand, der er elendig til at komme med ønsker, når det kommer til fødselsdage og jul? Det kan være, at du netop spekulerer over, hvad du skal give din mand i næste gave. Så kan du med fordel læse med i denne inspiration, hvor der kommer nogle idéer til, hvad du kan vælge.

Giv dig selv noget til ham

De fleste mænd elsker, hvis en kvinde gør noget ud af sig selv for dem. Derfor kan det med fordel være, at du kan glæde ham ved at give noget til dig selv, der faktisk er til ham. Det kan f.eks. være Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser. Det er noget, der vil gøre de fleste mænd glade.

Noget til bilen

Der er også mange mænd, der elsker at have det rette udstyr til bilen. Det kan være, at det også er sådan en mand, du har i huset. Der er mange ting, som man kan købe til bilen, der gør den mere praktisk eller smart. Det kan f.eks. være noget, der kan hænge i spejlet. Det kan også være måtter til bilen, så den er nem at rengøre.

mand i bil

Specialøl som gave

Mange mænd sætter pris på en god øl, og hvis du har sådan en mand, så kan du med fordel finde nogle fine specialøl, som du kan give i gave. Det kan f.eks. være forskellige øl, der passer til forskellige måltider, så du kan instruere ham i at få den fulde gastronomiske oplevelse.