Når du skal til at have hund, så skal du meget nøje vælge, hvilken race du kunne tænke dig. Det kan være, du har overvejet at få en fransk bulldog? Det er vigtigt, man har noget kendskab til den race, man anskaffer sig, da det kan have en betydning for, hvordan man passer bedst på din hund. 

#1 En bulldog sover mere end andre hunde – men er her kortere 

En fransk bulldog sover i gennemsnittet to timer mere om natten, end andre hunderacer gør. Så hvis du er typen, der ikke gider at stå op kl. 06, fordi du skal lufte din hund, så kan en fransk bulldog være perfekt for dig. Du skal dog også vide, at denne hunderace i gennemsnit lever 20% kortere, end andre hunderacer gør.

Læs også denne gode artikel om stålspær til garage

#2 En fransk bulldog har sine deller for beskyttelse

Du har måske før overvejet, hvorfor der er nogle hunde, der har flere deller end andre. Den franske bulldog har nogle charmerende deller – men dette er faktisk ikke uden grund. Racen har nemlig sine deller, så den bliver mindre beskadiget under kamp.

#3 Flere franske bulldogs kan ikke svømme

Hvis du gerne vil have en hund, du kan svømme med, så skal du nok ikke vælge denne race. Der er nemlig mange franske bulldogs, der ikke kan svømme, fordi den har så korte ben samt en tung kropsbygning.

#4 En fransk bulldog har ofte underbid

Hvis du synes, at hunde med underbid er charmerende, så kan det sagtens være, at en fransk bulldog passer godt til dig. Drømmer du om at få en? Så læs mere her!

#5 Sværere ved vejrtrækning

Da den franske bulldog har en meget flad næse, betyder det også, at de skal trække vejret meget gennem munden. Det betyder også, at de kan have tendens til at slå meget slemme prutter!