Uanset om du bygger en skyskraber eller bare laver et DIY-projekt i din baghave, er det vigtigt at vælge det rigtige materiale for at få arbejdet gjort rigtigt. Der er mange materialer, man kan bygge for eksempel kan bygge et garage ud af, så det kan være vanskeligt at vælge. Stålspær er dog noget, du bør overveje.

Her er hvorfor du bør vælge et stålspær til dit næste projekt.

1. Intet holder som stål

Enkelt sagt holder stål lang tid. VIRKELIG lang tid.

For det første svækkes stål ikke med tiden på grund af fugt som træ, hvilket forbedrer dets levetid.

For det andet, fordi træ er et organisk materiale, trues det altid af termitter eller andre organiske skader.

Intet spiser stål.

2. Ekstremt stærk uden at tage meget plads

Stål er langt stærkere end andre bindingsmaterialer som træ, hvilket betyder, at mindre af det understøtter den samme vægt.

Det betyder, at det ikke tager meget plads. Vægge kan være tyndere, rammer kan være mindre, og samlet brugbar plads forøges.

For noget som en opbevaringsenhed, en som en stald eller en garage kan dette ekstra plads gå langt i retning af at gøre dit liv lettere.

3. Tilpasningsdygtigt

Det kan virke kontraintuitivt, men stålspær er faktisk ekstremt tilpasningsdygtig. Det kræver ikke specielle værktøjer eller træning at installere, så det kan være fleksibelt i den indledende konstruktionsfase.

For det andet, på grund af hvordan stålstænger bruges til konstruktion, betyder deres modul-lignende konstruktion, at tilføjelser senere er lette at udføre og kan genbruges.

Hvad dette betyder, er at tilføjelsen af en ekstra stald til din eksisterende eller endda bare tilføje en anden etage, kan færdiggøres hurtigere og med færre nye materialer end med traditionelle strukturelle muligheder som træ.

4. Hurtig og nem at installere

Det er her stålspær virkelig overgår alternativerne.

Den enkle kendsgerning er, at de er lettere:

  • Kan pakkes fladt
  • Kan ofte installeres uden kran på grund af deres lette konstruktion
  • Kan gå hurtigere ind uden specielle værktøjer eller træning
  • Kan monteres på stedet
  • Byggeri kan ske selv i dårligt vejr

Resultatet er, at stålprofil-projekter går hurtigere og lettere end traditionelle materialer med mindre besvær og besvær. Og når du betaler en hel besætning, kan selv en lille tidsbesparelse hjælpe din tegnebog alvorligt.

5. Brandsikker

Hvis du bygger i en by, er der ofte strenge brandkoder, du skal overholde. Selv hvis du bygger i et relativt ureguleret miljø, er brand stadig en stor trussel. Hvad mere er at bygge ud af brændbare materialer som træ sandsynligvis vil øge dine udgifter til brandforsikring. En stålkonstruktion:

  • Gør det let at overholde kommunale bygningskoder
  • Reducerer den reelle risiko for brand uanset placering
  • Hvis der ER en brand, vil en stålspærbygning klare sig meget bedre!