Det er efterhånden ved at være en mere set ting, at man vælger at foliere bilen. Hvis du ikke selv har haft disse tanker endnu men er nysgerrig på folie af biler, så kan du her få de første 5 fordele der er ved at foliere bilen.

Dyrk det æstetiske og opnå praktiske fordele ved foliering

Aner du ikke hvad foliering af bil vil sige, så er det ganske kort fortalt at du pakker din bil ind i folie. Det kaldes også for car wrapping og er ved at være den mest anvendte metode til at give bilen det smukkeste look som er den første fordel der bør fremhæves ved foliering. Med folie har du nemlig mulighed for at dyrke det æstetiske.

Der findes forskellige former for folie og ved at anvende blandt andet stenslagsfolie får du den anden fordel serveret. Med stenslagsfolie får du en praktisk fordel hvor bilen beskyttes mod stenslag, ridser eller UV-stråler fra solen som kan gulne eller falme lakken over tid.

Foliering kan give økonomiske fordele

Den økonomiske fordel er nok den der betyder noget for de fleste og der er rent faktisk penge at spare ved at vælge at foliere bilen i stedet for at bruge penge på at omlakere bilen. Især når du har en gammel bil der nærmer sig en veteran og den indtil nu er blevet holdt original vil du dumme dig gevaldigt ved at omlakere bilen for at få en farve du bedre kan lide, for her skal du bilen helst stå original i alle dele og også i lakken, hvis den skal sælges til højeste pris en dag.

Få det look du ønsker. Foto: Unsplash

Undgå bøvlet vedligehold og skift farve på din bil som du skifter underbukser

Den fjerde fordel som du vil opnå ved at foliere din bil, er at du får en bil der er lettere at vedligeholde. Skulle der komme et stenslag efter at du har fået pakket bilen ind stenslagsfolie, vil folien hele slaget og stenslaget vil forsvinde.

Den sidste fordel du får med i denne omgang, er at det er ufatteligt let at skifte look. Så hvis du i forvejen er typen der har svært ved at beslutte dig for hvilken farve bil der er fedest, så vil foliering være det perfekte valg, da det let kan pilles af og et nyt i en anden farve kan komme på.